• Početna/
  • Događanja/

Naš član Sead Alić dobitnik je nagrade "Dialogos" za najbolju knjigu iz oblasti teorije i kulture medija za 2016. godinu

Objavljeno: 05.10.2017.

05.10.2017.

Međunarodni žiri u sastavu: Prof. dr. Ratko Božović, predsjednik žirija(Srbija), prof. dr. Aneta Spaić (Crna Gora) i Đorđe Latinović (Bosna i Hercegovina) jednoglasno je odlučio  da nagrada "Dialogos"  za najbolju knjigu iz oblasti teorije i kulture medija za 2016. godinu pripadne knjizi "Medij jezika-filozofija razumijevanja", autora prof. dr. Seada Alića iz Zagreba.
Međunarodna nagrada "Dialogos" ustanovljena je 2013. godine od strane međunarodnog znanstvenog časopisa "Medijski dijalozi" u cilju znanstvenog  istraživanja, promocije, potpore i razvoja kulture i teorije medija.
Nagradu će na svečanosti 5. 10. u 19h u Hotelu "Podgorica" pod generalnim pokroviteljstvom Ministarstva kulture uručiti programski direktor  nagrade  Janko Nikolovski iz Skoplja. Prisutnima će se pored predsjednika žirija i laureata, u ime pokrovitelja nagrade obratiti Željko Rutović generalni direktor Direktorata za medije.
Dobitniku nagrade pripada plaketa i novčani iznos od 1000 eura.

Povratak na prethodnu stranicu

Kalendar događanja