Prva G. točka u 2018!

Objavljeno: 20.03.2018.

Prva G.točka u 2018. održat će se 25.3. (nedjelja) u 20h.

Vuk dlaku mijenja, a G • točka lokaciju.

Srećom lajnap ostaje udarnički: Zoran Ferić, Dubravko Mataković, dečki iz M.O.R.T.a učinit će da u nedjelju navečer 25. ožujka zavijate na mjesec, a i na pozornicu.

Kalendar Maja, Zgode i nezgode Ante Pavelića, žestoki dečki iz Sinja i jedna (slučajno li?) spaljena vojarna. Želite znati više?

Vaš omiljeni kulturni event održat će se u novom prostoru, sceni F22 (Akademija Dramske Umjetnosti ADU) svega nekoliko kućnih brojeva od Gavelle, u veži Frankopanske 22.
Ulaz je besplatan, program počinje u 20h, a vrata otvaramo u 19:30. Jer G • točka se vratila, pa navratite i vi.

Projekt G • točka: Grad u Gavelli zamišljen je kao platforma unutar koje će se u mjesečnom ritmu stvarati nove, zajedničke, inovativne i hibridne umjetničke forme. Spojem live acta, talk showa, razgovora s gostima, čitanjima književnosti uživo te projekcijama različitih vizualnih umjetnosti, pružamo mogućnost drugačijeg doživljaja kako umjetničkog djela tako i njegova autora i autorice.

Projekt organizira Hrvatsko društvo pisaca.

Produkcija: Ana Radas, Tomislav Kuzmanović, Ivan Jozić, Vladimir Šagadin.

Povratak na prethodnu stranicu

Kalendar događanja