Sabrana poezija Milana Milišića

Objavljeno: 05.06.2018.

Leksikografski zavod Miroslav Krleža i Hrvatsko društvo pisaca pozivaju vas na predstavljanje knjiga edicije Kapital Kulturnog centra Novog Sada: prvog (od dva) toma Sabrane poezije Milana Milišića (1941-1991), koji sadrži sve pjesničke knjige koje je Milišić objavio za života, kao i one knjige koje su bile u velikoj mjeri ili u potpunosti pripremljene za tisak, s popisom svih dostupnih inačica i verzija pjesama iz tih knjiga, priređenim na osnovu uvida u pjesnikovu zaostavštinu te dva od planirana tri toma Sabranih dela Aleksandra Ristovića (1933–1994), koji sadrže 19 pjesničkih zbirki objavljenih za autorova života ili pripremljenih za objavljivanje neposredno prije autorove smrti.
Predstavljanje će se održati 7. lipnja 2018. u Velikoj dvorani Leksikografskoga zavoda Miroslav Krleža (ulaz iz Prilaza Gjure Deželića 2).
Govore: akademik Tonko Maroević, profesor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Tomislav Brlek, urednik edicije Alen Bešić i priređivač Marjan Čakarević.

Povratak na prethodnu stranicu

Kalendar događanja