Slavonski ogranak HDP-a i udruga Mali Nemo: razgovor s Flaviom Rigonatom i Damirom Karakašem

Udruga Mali Nemo i Hrvatsko društvo pisaca – slavonski ogranak u caffe baru „Peppermint“ (Vrt Jagode Truhelke 3) 18.05. s početkom u 21 sat organiziraju susret i razgovor s izdavačem i prevoditeljem Flaviom Rigonatom iz Beograda (izdavačka kuća L.O.M.) i Damirom Karakašem, piscem s trenutačnom zagrebačkom adresom.

Flavio Rigonat jedan je od najvažnijih regionalnih izdavača, čovjek koji je visoko profiliranim izdavačkim djelovanjem postavio nove standarde, jednako u pomno biranim autorima kao i u vizualnom izgledu objavljivanih knjiga. Rukovođen kvalitetom a ne pukom aktualnošću (objavio je niz već klasičnih djela, Hamsuna, Bernharda, Fantea, Bukowskog, Carvera) nemali je kompliment napravio i spram nekoliko hrvatskih autora, objavljenih u njegovoj izdavačkoj kući. Robert Perišić, Marko Tomaš, Tea Tulić, Nenad Stipanić i Damir Karakaš putem Rigonatova izdavačke kuće adekvatno su – može se reći i svjetski – predstavljeni srpskoj čitateljskoj publici. S Flaviom Rigonatom razgovarat ćemo na temu:

Izdavaštvo i politika

S njim će na tribini sudjelovati i jedan od objavljivanih autora, Damir Karakaš, čije izdanje romana „Sjećanje šume“ također objavljeno u Beogradu. Damir Karakaš ispričat će nam kakva su njegova iskustva kada je u pitanju:

Objavljivanje i granica

Sudjeluju:

Flavio Rigonat

Damir Karakaš

Dario Grgić

Veselimo se vašem dolasku!

Povratak na prethodnu stranicu