POZIVNICA: Predstavljanje knjige "Povratak lišća" Ane Božičević

Povratak lisca

Pozivamo vas na dvojezično predstavljanje nove poetske knjige autorice Ane Božičević „Povratak lišća“ (Hrvatsko društvo pisaca, Zagreb, 2020.) koje će se održati u petak, 16. 7. 2021. u 11 h u Koncertnoj dvorani braće Bersa u Kneževoj palači u Zadru.

Ulaz je slobodan, uz obaveznu prethodnu rezervaciju mjesta na e-mail info@kuzd.hr i poštivanje epidemioloških mjera.

Nagrađena pjesnikinja i prevoditeljica, Ana Božičević odrasl jea na zadarskom Bulevaru a od 1997. živi u New Yorku gdje je studirala poeziju.

“Povratak lišća“ pjesnički je odgovor na suvremena zbivanja i probleme zapadnoga kapitalističkog društva… dok su neke od važnijih tema kojima se Božičević bavi pokušaj dohvaćanja Drugoga i dostizanja ljubavi, istraživanje generacijskoga i individualnoga identiteta te potraživanje vlastitoga mjesta u svijetu kroz samo pisanje.

Predstavljanje knjige organizira Koncertni ured Zadar.

Pročitajte više o autorici na adresi https://www.anabozicevic.com/?fbclid=IwAR0kSnCusRkwFYomC51FlBLxLy106g_e_MzHoY5FXm0Zy3HEe56ZY5F3Yj8