Pjesnikinja petkom: Olja Savičević Ivančević i Ivana Bodrožić

Pjesnikinja petkom

Na tribini Pjesnikinja petkom: Poezija ne trpi prenemaganje, gostuju Olja Savičević Ivančević Ivana Bodrožić

Što god rekli o poeziji, većini nam je bitno da nas ona "lupi", da nas emocionalno takne i da nam o nama samima kaže nešto. Olja Savičević Ivančević i Ivana Bodrožić njeguju čist izraz koji se lako probija prema široj publici, a nosi bitne poruke i nerijetko i manifeste koje prisvajamo i čitamo sebi samima, ali i drugima još dugo nakon što su pjesme prvi puta prošle kraj/kroz nas.

O poeziji kao mogućnosti obraćanja mnogima, njenoj ljekovitosti i važnosti, o potencijalu koji poezija nosi u susretu s mogućim čitateljima, o tome trebamo li poeziju i zašto je bitno da poezija bude, koliko i stilski, toliko i emocionalni paket za čitatelje, s ove dvije velike autorice razgovarat će Monika Herceg i Mateja Jurčević

Tribina će se održati u petak 14. svibnja u 20 sati, u parku ispred Bookse. Događaj će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.