Svibanjska G točka - Roman Simić, Filip Šovagović, Goran Bogdan

OBJAVLJENO: srijeda, 16.05.2018.
Svibanjska G točka - Roman Simić, Filip Šovagović, Goran Bogdan

Za početak, Vrisak oduševljenja – G • točka dolazi u Rijeku!

U sklopu književnog festivala Vrisak, svibanjsku G • točku održat ćemo u kultnom klubu Bačva (Rudolfa Strohala 3). Kako je i red, za Vrisak smo okupili najbolje od najboljih. Nastupaju:

Glumac Goran Bogdan, pisac Roman Simić i Filip Šovagović kao glazbeni gost.

Kako to da izgleda kada vrhunski umjetnici zamjene uloge po kojima su prepoznati –> vidjet ćete Šovagovića kako pjeva, Bogdana zaljubljenog u stripove, a Roman kaže da jednako koliko i književnost voli - košarku.

Vaš omiljeni kulturni event ovaj put se održava u Bačvi (Rijeka, Rudolfa Strohala 3). Ulaz je besplatan, program se odvija u subotu, 19.05.2018. i počinje u 21h, a vrata otvaramo u 20:30. Jer G • točka gostuje u Rijeci, pa navratite i vi.

*
Projekt G • točka zamišljen je kao platforma unutar koje će se u mjesečnom ritmu stvarati nove, zajedničke, inovativne i hibridne umjetničke forme. Spojem live acta, talk showa, razgovora s gostima, čitanjima književnosti uživo te projekcijama različitih vizualnih umjetnosti, pružamo mogućnost drugačijeg doživljaja kako umjetničkog djela tako i njegova autora i autorice.
Projekt organiziraju Festival europske kratke priče i Hrvatsko društvo pisaca.

Produkcija: Radas Ana, Tomislav Kuzmanovic, Vladimir Šagadin, Ivan Jozić